Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Noutăți
Pachetul Revitalizant După Răceală | In Green + Apă de cocos pudră + Sare celtică grunjoasă

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favorite
Pachetul Revitalizant După Răceală | In Green + Apă de cocos pudră + Sare celtică grunjoasă
-24.00 Lei

Pachetul Revitalizant După Răceală | In Green + Apă de cocos pudră + Sare celtică grunjoasă

109.00 Lei-22%85.00 Lei

SKU: pachet H/E

Cantitate:

Perfect pentru perioada de după răceală, acest pachet oferă o soluție naturală pentru a-ți reînnoi energia și a-ți echilibra corpul. In Green, Apa de cocos pudră și sarea celtică grunjoasă lucrează împreună pentru a-ți revitaliza corpul și a te ajuta să te simți din nou bine.

 

Descriere

 

Pachetul Revitalizant După Răceală

In Green + Apă de cocos pudră + Sare celtică grunjoasă 

 

 

 

Un trio esențial pentru recuperarea rapidă și eficientă după o răceală. Combinația sinergică a In Green-ului, apei de cocos pudră și sării celtice grunjoase oferă o soluție completă pentru revitalizarea corpului și minții. Acest pachet oferă hidratare optimă, nutrienți esențiali și minerale vitale, contribuind la refacerea echilibrului și a energiei în perioada de convalescență.

 

 

 

 

Recuperarea după o răceală necesită o abordare holistică care să adreseze atât nevoile fizice, cât și pe cele mentale. "Pachetul Revitalizant după Răceală" este proiectat să îndeplinească aceste cerințe prin intermediul unei combinații unice de produse.

 

 

 

In Green: Baza acestui pachet, "In Green" este un amestec nutritiv concentrat care ajută la reîntărirea sistemului imunitar și la accelerarea recuperării. Prin aportul său de vitamine, minerale și antioxidanți, contribuie la combaterea oboselii și la întărirea rezistenței naturale a organismului.

 

Apa de Cocos Pudră: Hidratarea este crucială în perioada de convalescență. Apa de cocos în pudră aduce un plus de hidratare, fiind bogată în electroliți și minerale esențiale care ajută la reechilibrarea hidrică și la restabilirea nivelurilor de energie.

 

Sare Celtică Grunjoasă: Completează acest trio prin aportul său de minerale și oligoelemente. Aceasta nu doar că îmbunătățește gustul mâncărurilor, dar joacă un rol important în menținerea echilibrului electrolitic și în susținerea procesului de vindecare.

 

Beneficii:

 1. Îmbunătățirea Imunității: "In Green" oferă un amestec puternic de vitamine, minerale și antioxidanți, care ajută la întărirea sistemului imunitar. Acest lucru este crucial în recuperarea rapidă după o răceală și în prevenirea viitoarelor afecțiuni.

 2. Hidratare Profundă: Apa de cocos pudră furnizează o hidratare esențială și reîncarcă organismul cu electroliți importanți. Hidratarea adecvată este vitală pentru menținerea funcțiilor corporale optime și pentru accelerarea procesului de vindecare.

 3. Echilibrul Mineral: Sarea celtică grunjoasă aduce un aport valoros de minerale și oligoelemente, care sunt esențiale pentru menținerea echilibrului mineral și electrolitic în organism, contribuind astfel la o mai bună funcționare a sistemului nervos și muscular.

 4. Energie și Vitalitate: Combinând nutrienții din "In Green" cu hidratarea oferită de apa de cocos și mineralele din sare, acest pachet ajută la refacerea energiei și a vitalității, fiind ideal pentru persoanele care se recuperează după o răceală și doresc să se întoarcă rapid la activitățile lor cotidiene.

 5. Promovarea Sănătății Digestive: Componentele pachetului contribuie, de asemenea, la sănătatea digestivă. Sarea celtică grunjoasă ajută la reglarea digestiei, în timp ce compoziția nutritivă a "In Green" susține o funcționare eficientă a sistemului digestiv, esențială pentru o bună absorbție a nutrienților și pentru detoxifierea generală a organismului.

 

 

 

Mod de Administrare:

 1. In Green cu Apa de Cocos Pudră:

  • Timpul ideal de consum: Dimineața, pe stomacul gol.
  • Mod de preparare: Adaugă o linguriță de "In Green" într-un pahar.
  • Combinație: Stoarce sucul unei lămâi proaspete peste "In Green".
  • Adăugare lichid: Amestecă cu 200 ml de apă. Pentru un plus de hidratare și gust, poți înlocui apa obișnuită cu apa de cocos pudră rehidratată.
  • Mod de consumare: Omogenizează bine amestecul pentru a te asigura că "In Green" este complet dizolvat și consumă imediat.
 2. Sare Celtică Grunjoasă:

  • Momentul ideal: Acest pas este recomandat să fie efectuat după consumarea amestecului cu "In Green" și lămâie.
  • Mod de administrare: Pune o cantitate mică de sare celtică grunjoasă direct pe limbă.
  • Proces: Lasă sarea să se topească lent în gură, fără a o înghiți imediat.
  • Hidratare ulterioară: După ce sarea s-a topit complet, bea multă apă pentru a ajuta la absorbția mineralelor și la promovarea hidratării.

 

 

 

Note Importante:

 • Este esențial să consumi "In Green" pe stomacul gol pentru a maximiza absorbția nutrienților.
 • Rehidratarea apei de cocos în pudră trebuie făcută conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
 • Ajustează cantitatea de sare celtică în funcție de toleranța ta, începând cu o cantitate mică.
 • Menține o hidratare adecvată pe tot parcursul zilei pentru a sprijini procesul de recuperare.

 

 

 

Ambalate în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

Gramaje produse:

 

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.
Str. Griviței nr. 12, Baia Mare, CUI 20063615, J24/510/2022