Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Energie
In Green, Mix verde anti-balonare, detoxifiant, pentru talie suplă. Doar 1.47 lei/porție

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Horj Madalina Excelent produsul!! De când îl folosesc mi-am creat o rutina și încep fiecare dimineața cu el. Nu mai am probleme cu balonarea și ma simt mai energica ✅
Adaugă la favorite
In Green, Mix verde anti-balonare, detoxifiant, pentru talie suplă. Doar 1.47 lei/porție
-0.00 Lei

In Green, Mix verde anti-balonare, detoxifiant, pentru talie suplă. Doar 1.47 lei/porție

59.00 Lei059.00 Lei

SKU: 5941887401748

Cantitate:

In Green, mix verde alcalinizant și detoxifiant, ecologic, cu adaos de inulină de agave, pentru o absorbție crescută a nutrienților. 

200g, 400g 

 

‼️ CADOU ‼️

Ghid practic cu 15 rețete delicioase cu mixul In Green 

Descriere

 

In Green - Mix Verde ECO - Detoxifiant, Alcalinizant, Antibalonare pentru Talie Suplă|Rawboost

 

 

In Green este un mix revitalizant, mineralizant, alcalinizant și detoxifiant obținut din alge și frunze verzi, îmbogățit cu inulină de agave, prebiotic, ce crește rata de asimilare a nutrienților.

 

In Green este un produs complex, bogat în clorofilă, enzime ce revitalizează celulele și stimulează producerea celulelor stem și antioxidanții ce distrug radicalii liberi.

 

 

 

 

Ingrediente

Spirulină*, inulină de Agave*, Chlorella*, Iarbă de grâu*, Iarbă de orz*, Moringa*

*ingrediente de proveniență ecologică

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenul meu înainte și după In Green 

 

În acest videoclip scurt, veți vedea cum arătam înainte să încep să-l folosesc și rezultatele uluitoare pe care le-am obținut după. Vă promit că veți fi impresionați! Haideți să descoperim împreună această schimbare uimitoare!

 

 

 

Spirulina

 

 • Este o algă albastru-verzuie, unicelulară, spiralată, ce creşte doar în mediu alcalin (un PH de +8,5).

 

 • Culoarea verde este dată de clorofilă şi culoarea albastră de o substanţă numită ficocianină, un antioxidant care stimulează producerea celulelor stem.

 

 • Studii ample au arătat că ficocianina din alge stimulează crearea sângelui (hematopoieza).

 

 • Ficocianina, alături de clorofilă şi de fier (conţinutul de fier este la fel cu cel din carnea roşie) creşte cantitatea de hemoglobină şi îmbunătăţeşte calitatea sângelui.

 

 • În vasta paletă de nutrienți spirulina mai conține și SOD (superoxiddismutază), cea mai importantă enzimă a vieții aerobe, având rol de neutralizare a radicalilor liberi.

 

 

Inulină de Agave

 

 • Este o polizaharidă, o fibră solubilă cu rol prebiotic.

 

 • Inulina nu este digerabilă astfel că trece fără a fi modificată prin întreg sistemul digestiv, fiind hrană pentru bacteriile intestinale, în special a bifidobacteriilor.

 

 • Populația de bacterii sănătoase din sistemul digestiv inhibă creșterea numărului bacteriilor patogene, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește sintetizarea naturală a vit. din gama B, îmbunătățește absorbția mineralelor.

 

 • Potrivit unor studii recente consumul a 10g de inulină pe zi îmbunătățește nivelul glucozei plasmatice, al hemoglobinei glicozilate, crescând activitatea SOD (enzimă antioxidantă).

 

 

Chlorella

 

 • Este o algă unicelulară alcătuită dintr-o cantitate foarte mare de clorofilă (cel mai mare conținut în clorofilă cunoscut în lume/gram), ușor absorbabilă, fiind excelentă în curățarea și regenerarea sângelui, curățarea intestinelor și detoxifiere.

 

 • Chlorella este una dintre cele mai bune surse de proteină completă (60%) de foarte bună calitate, asimilabilă în proporție de 90%, față de proteina din carne (între 18-30%), asimilabilă în proporție de 30%.

 

 • Chlorella este un agent fară egal în detoxifierea organismului, fiind capabilă să elimine alcoolul din ficat, metalele grele, pesticidele și erbicidele, să absoarbă toxinele din intestine și să elimine constipația cronică și flatulența

 

 

 

 

 

Iarbă de grâu 

 

 • Conţine substanţe cu un potenţial incredibil de vindecare, un aliment complet ce regenerează, întinereşte şi vindecă organismul în mod natural.

 

 • Este una dintre cele mai bogate plante în clorofilă (70%)

 

 • Conţine aproape 100 de elemente nutriţionale necesare omului şi anume: spectru complet de vitamine (mai multă vit. C decât portocalele şi mai multă vit. A decât morcovii), oligoelemente, enzime, proteine (17 aminoacizi), antioxidanţi (bioflavonoizi), fitohormoni, acizi graşi şi fibre.

 

 • Crescută în sol organic, absoarbe 92 din cele 115 minerale cunoscute în sol.

 

 

Iarba de orz

 

 • Este un excelent supliment nutritiv ce alcalinizează şi revigorează organismul.

 

 • Are o concentraţie foarte mare de proteine (18 aminoacizi), minerale (calciu, fier, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fosfor), vitamine (A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E), enzime (mai mult de 80 de tipuri) şi fibre. 

 

 • Pudra de iarbă de orz conţine o cantitate foarte mare de clorofilă ce ajută la producerea de hemoglobină şi la oxigenarea celulelor.

 

 

Moringa

 

 • Este o plantă extrem de bogată în nutrienți, folosită în combaterea malnutriției, mai ales în cazul bebelușilor și al femeilor însărcinate.

 

 • Efectele terapeutice de excepție ale pudrei uscate de Moringa se datorează complexității componentelor bioactive ale plantei care cuprind o gamă mare de minerale în formă ionică (calciu, potasiu, zinc, magneziu, fier, cupru), vitamine (beta-caroteni, vitamine din gama B, inclusiv acid folic, vit. C, vit. D, vit. E), alcaloizi, carotenoizi, polifenoli, grăsimi (acid linoleic, acid linolenic și acid oleic, acizi grași care au capacitatea de a controla colesterolul), carbohidrați, proteine și agenți anticancerigeni.

 

 

 

Mod de preparare

Doza zilnică recomandată:

Până la 5g (aprox. 2 lingurițe), adăugat în smoothie, sucuri, salate, apă cu lămâie.

 

 

Mod de păstrare

A se păstra la loc uscat și răcoros.

 

 

 

 

Gramaj 200 g, 400g

Producător: Rawboost

 

*In Green este un produs dezvoltat și produs, pe baza unei rețete proprii, de firma Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 
NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.rawboost.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Scrie parerea ta despre In Green, Mix verde anti-balonare, detoxifiant, pentru talie suplă. Doar 1.47 lei/porție
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2023 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.
Str. Griviței nr. 12, Baia Mare, CUI 20063615, J24/510/2022