Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Ayurveda
Neem Pudră Crudă Ecologică, 125g

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Neem Pudră Crudă Ecologică, 125g

Neem Pudră Crudă Ecologică, 125g

24.00 Lei

SKU: 5941887400468

Cantitate:

Neem pudră ecologică, antihelmintică, antivirală, antifungică, antibacteriană. Alături de uleiul de cocos funcționează ca un cortizon natural pentru psoriazis.

125g

Descriere

Neem Pudră Crudă Ecologică | Rawboost

Arborele de neem a fost recunoscut de mii de ani ca având proprietăţi de susţinere a sănătăţii. Neem-ul rămâne verde tot timpul anului și crește peste tot în India. Există dovezi că în urmă cu 4500 de ani Neem era deja folosit în vindecare. Numit remediul tuturor bolilor, Neem-ul a fost venerat şi recunoscut ca una dintre plantele cele mai versatile. De la Neem se folosesc toate parțile copacului însă cele mai utilizate sunt frunzele crude sau uscate atât intern cât și extern. Extern, cataplasmă sau în apa de baie, pudra de Neem este foarte benefică pentru o gamă variată de afecțiunii ale pielii, de la infecții până la psoriazis, o serie de studii clinice dovedind că alături de uleiul de cocos pudra de Neem este la fel de eficace ca și cortizonul în tratarea acestei boli. 

Intern pudra de Neem ajută foarte mult sitemul digestiv, ficatul și vasele de sânge și se folosește ca:

- antiasmatic și antitusiv;

- foarte puternic antiviral, antibacterian, antifungic și antihelmintic;

- antiinflamator, antivomitiv, antialergic;

- antilepros;

Chiar şi astăzi, arborele de neem este socotit ca "Dispensarul satului", fiecare parte este cunoscută în a poseda o valoare terapeutică unică.

Deoarece este foarte amar se consumă amestecat în suc de fructe sau smoothie. Consumul zilnic recomandat: 1-2 g de două ori pe zi, pe perioade scurte de timp. Intern nu se recomandă copiilor sub 6 ani, femeilor însărcinate (risc de avort), mamelor care alăptează și persoanelor diabetice, decât cu atentă monitorizare a glicemiei deoarece are ușoare efecte de creștere a nivelului zahărului în sânge.

Ingrediente: 100% pudră ecologică de neem (Azadirachta Indica)

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

Notă: Informațiile prezentate în cadrul acestui site sunt doar pentru scopuri educaționale. Produsele și informațiile prezentate nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală, nu se substituie unei consultații medicale. Întotdeauna ar trebui să vă consultați medicul înainte de a consuma orice produs foarte bogat în nutrienți și de a urma orice sfat vi se oferă pe acest site.

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2022 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.