Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Ayurveda
Neem Pudră Crudă Ecologică - puternic antiviral, antibacterian și antifungic, 125g

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favorite
Neem Pudră Crudă Ecologică - puternic antiviral, antibacterian și antifungic, 125g

Neem Pudră Crudă Ecologică - puternic antiviral, antibacterian și antifungic, 125g

24.00 Lei

SKU: 5941887400468

Cantitate:

Neem pudră ecologică, antihelmintică, antivirală, antifungică, antibacteriană.

 

Alături de uleiul de cocos funcționează ca un cortizon natural pentru psoriazis.

125g

Descriere

Neem Pudră Crudă Ecologică | Rawboost

 

 

Arborele de neem a fost recunoscut de mii de ani ca având proprietăţi de susţinere a sănătăţii. Neem-ul rămâne verde tot timpul anului și crește peste tot în India. Există dovezi că în urmă cu 4500 de ani Neem era deja folosit în vindecare. Numit remediul tuturor bolilor, Neem-ul a fost venerat şi recunoscut ca una dintre plantele cele mai versatile. De la Neem se folosesc toate parțile copacului însă cele mai utilizate sunt frunzele crude sau uscate atât intern cât și extern.

Extern, cataplasmă sau în apa de baie, pudra de Neem este foarte benefică pentru o gamă variată de afecțiunii ale pielii, de la infecții până la psoriazis, o serie de studii clinice dovedind că alături de uleiul de cocos pudra de Neem este la fel de eficace ca și cortizonul în tratarea acestei boli. 

 

 

Intern pudra de Neem ajută foarte mult sitemul digestiv, ficatul și vasele de sânge și se folosește ca:

 

 • Susține sistemul digestiv: Pudra de neem este cunoscută pentru capacitatea sa de a ajuta sistemul digestiv, având proprietăți antivirale, antibacteriene și antihelmintice. Aceasta poate contribui la menținerea sănătății tractului digestiv și la combaterea infecțiilor.
 • Protejează pielea: Utilizată extern, sub formă de cataplasme sau adăugată în apa de baie, pudra de neem poate fi benefică în tratarea diverselor afecțiuni ale pielii, de la infecții la psoriazis. Are proprietăți antiinflamatoare și poate contribui la menținerea unei pielii sănătoase.
 • Efecte antiasmatic și antitusiv: Pudra de neem poate fi utilă în gestionarea simptomelor astmului și ale tusei, având proprietăți antiasmatic și antitusive.
 • Proprietăți antialergice: Consumul pudrei de neem poate ajuta la reducerea reacțiilor alergice, având efecte antialergice benefice.
 • Beneficii cardiovasculare: Se spune că neem-ul are beneficii cardiovasculare, contribuind la protejarea sistemului cardiovascular și la menținerea unei circulații sanguine optime.
 • Efecte antiinflamatoare și antivirale: Pudra de neem are proprietăți antiinflamatoare și antivirale, ceea ce poate contribui la combaterea inflamațiilor și a infecțiilor virale.
 • Tratament pentru osteoporoză: Unul dintre compușii activi din neem, icariinul, a fost studiat pentru efectele sale benefice asupra formării țesutului osos, fiind inclus în dezvoltarea unor medicamente pentru tratamentul osteoporozei.
 • Ajută în cazul disfuncțiilor erectile și frigidității: Icariinul din neem poate contribui la gestionarea problemelor legate de disfuncțiile erectile la bărbați și frigiditate la femei.
 • Beneficii antileproase: Neem-ul a fost folosit tradițional pentru tratarea leprei, având proprietăți antileproase.
 • Susține sănătatea vaselor de sânge: Consumul de neem poate contribui la menținerea sănătății vaselor de sânge, susținând o circulație optimă.
 • Activitate antifungică: Pudra de neem poate avea efecte antifungice, fiind utilizată pentru gestionarea infecțiilor fungice.

 

 

Chiar şi astăzi, arborele de neem este socotit ca "Dispensarul satului", fiecare parte este cunoscută în a poseda o valoare terapeutică unică.

 

Deoarece este foarte amar se consumă amestecat în suc de fructe sau smoothie. Consumul zilnic recomandat: 1-2 g de două ori pe zi, pe perioade scurte de timp.

 

Intern nu se recomandă copiilor sub 6 ani, femeilor însărcinate (risc de avort), mamelor care alăptează și persoanelor diabetice, decât cu atentă monitorizare a glicemiei deoarece are ușoare efecte de creștere a nivelului zahărului în sânge.

 

 

Ingrediente: 100% pudră ecologică de neem (Azadirachta Indica)

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

Notă: Informațiile prezentate în cadrul acestui site sunt doar pentru scopuri educaționale. Produsele și informațiile prezentate nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală, nu se substituie unei consultații medicale. Întotdeauna ar trebui să vă consultați medicul înainte de a consuma orice produs foarte bogat în nutrienți și de a urma orice sfat vi se oferă pe acest site.

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.
Str. Griviței nr. 12, Baia Mare, CUI 20063615, J24/510/2022