Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Cocos
Lapte praf de cocos prebiotic 400g, 20 porții

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Lapte praf de cocos prebiotic 400g, 20 porții

Lapte praf de cocos prebiotic 400g, 20 porții

105.00 Lei

SKU: 5941887402448

Cantitate:

Laptele praf de nucă de cocos organică este produs din pulpa de nucă de cocos organică (80% pulpa proaspătă de nucă de cocos, 20% apă), pastă de nucă de cocos organică și făină de nucă de cocos organică.

Este obținut printr-un proces patentat de uscare ușoară prin congelare și prin urmare, deosebit de gustos.

 

400g, 20 porții

Descriere

Laptele praf din nuca de cocos preebiotic ecologic este un produs instant ce poate inlocui cu succes  laptele de origine animala.

 

Ingrediente

lapte praf de cocos*, inulină de Agave*

*ingrediente de proveniență ecologică


Laptele praf de nucă de cocos organică este produs din pulpa de nucă de cocos ecologică (80% pulpă proaspătă de nucă de cocos, 20% apă), pastă de nucă de cocos organică și făină de nucă de cocos organică. Este obținut printr-un proces patentat de uscare ușoară prin congelare și prin urmare, deosebit de gustos.

Pudra noastră ecologică de nucă de cocos este formată din 100% nucă de cocos pură - fără zahăr adăugat, arome, coloranți sau proteine din lapte. Mai mult, nu contine lactoză, maltrodextrina sau gluten și este un produs vegan.


Pudra de Inulină de Agave este un îndulcitor sănătos și natural care poate înlocui zahărul. Inulina este o polizaharidă, o fibră solubilă cu rol prebiotic. Inulina nu este digerabilă astfel că trece fără a fi modificată prin întreg sistemul digestiv, fiind hrană pentru bacteriile intestinale, în special a bifidobacteriilor.

 

Mod de preparare


Produsul are la bază lapte praf de cocos astfel încât prepararea lui necesită doar apă caldă sau rece. Deoarece nu conține enulgatori, pentru a obține o băutură omogenă, adăugați treptat lapte cald.

Sugestie de preparare: pentru a obține o porție de băutură, la 2 cupe (20g) de lapte praf de cocos prebiotic se adaugă treptat 125ml apă caldă.

 

Mod de păstrare

A se păstra la loc uscat și răcoros.

 

Laptele praf de cocos prebiotic este un produs dezvoltat și produs, pe baza unei rețete proprii, de firma Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2022 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.