Abonare la newsletter

Despre noi

A fost odată ca niciodată un cuplu ca niciunul altul. Era binențeles al nostru și nici nu temem să spunem aceasta, pentru că, de fapt, este strict adevărat. Nicio poveste nu se repetă și niciun personaj nu este identic cu altul.

Cum am ajuns să punem la dispoziția dvs. superalimente? Am văzut odată o fotografie Kirlian cu o varză. Și cum amândorura ne plac fotografiile am început să studiem. Eu cu o curiozitate de inginer, sotia mea cu o intuiție poetică.

Rezultatul este că am decis abrupt: am experimentat întâi pe noi. Și în blenderul de acasă am făcut toate combinațiile posibile (am slăbit în mod plăcut și ne-am simțit ca și cum am fi întinerit 10 ani).

La început am încercat să-i convingem pe prietenii noștri, apoi și pe vecini și cum toți ne credeau, dar nu făceau nimic, am realizat prima producție artizanală și le-am dus primele plicuri cu produsul la ușă. Pentru că ne-au mai cerut, ne-am transformat într-un business, RawBoost, dar am rămas un cuplu și acum ne simțim chiar cu 15 ani mai tineri.

 

Perspectiva noastra 

Să oferim un stil de viață sănătos, nu doar produse sănătoase sau pretenția unui stil de viață sănătos.

Un praf se transformă intr-o bucurie a ochilor, un deliciu pentru simțuri.

 

Ce ne-am propus

Ne-am propus să restructurăm un stil de viață specific locului în care trăim; să-l aducem la zi, să adaptăm ingredientele naturale locale la ultimele descoperiri științifice legate de nutriție.

Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2018

Contactează-ne!

Locația noastră

Calea Ploiesti 29, Targoviste Dambovita

0345401455