Blog Categories

Abonare la newsletter

Spirulina in sarcina

2015-06-24 03:36:12 0 By: Rawboost Times Read: 2739
Spirulina in sarcina

Spirulina superaliment, consumat in timpul sarcinii, nu lasa cadmiumul sa afecteze bebelusii nou-formati.

O cercetare publicata in Journal of Medicinal Food arată că spirulina protejeaza copiii nenascuti de a fi afectat de expunerea la cadmiu.

Aceasta este o constatare extrem de importanta, deoarece cadmiu , un metal greu extrem de toxic , se găsește de obicei în orez și alte alimente comune. Chiar si orezul brun organic contine de multe ori la fel de mult ca de 3 ppm de cadmiu, News natural a aflat de la testele de laborator .

Cadmiu provoaca leziuni renale permanente și se bio- acumulează cu o viteză alarmantă , pentru că imita potasiul în modul în care este absorbit și integrat în țesuturile corpului . Chiar mai rău , corpul tau va elimina in mod natural jumătate din sarcina dumneavoastră de cadmiu curenta in aproximativ două decenii . (nota: cadmiul nu este radioactiv . )

Chiar acum , aprovizionarea noastră cu alimente la nivel global este puternic contaminata cu cadmiu , în mare parte datorită faptului că atât de mult produsele alimentare este acum vine din China , o națiune în care poluărea cu cadmiu ruleaza agresiv . Dacă spirulina poate ajuta femeile gravide sa protejeze copiii lor nenascuti de toxicitatea cadmiului , ar putea ajuta la prevenirea malformații congenitale în același timp reducând dramatic costurile medicale asociate cu intoxicațiile cu metale .

Soarecii alimentati cu spirulina au fost capabili de a-si proteja copiii lor de daune fetale induse de cadmiu

Un studiu publicat în 2011 și realizat de Departamentul de Fiziologie , Scoala Nationala de Stiinte Biologice , Institutul Național Politehnic din Mexico City a constatat ca sobolanii hraniti cu spirulina de la 62.5mg/kg la doze de 500 de spirulina .

Rezultatele au fost uluitoare . Ca cercetatorii au scris :

Tratamentul cu Spirulina la cele mai mari trei doze a redus semnificativ frecvența de fetusi cu exencefalie , micrognathia , și anomalii scheletice induse de cadmiu ( Cd ) .

Studiul merge mai departe pentru a concluziona că spirulina a redus foarte mult ” teratogenitatea , ” ceea ce înseamnă daune fetale :

Mai mult, tratamentul cu Spirulina a redus semnificativ și în funcție de doză peroxidarea lipidelor , care a fost crescuta dramatic prin administrare a metalului . Rezultatele prezentului studiu indică în mod clar potențialul terapeutic al Spirulinei in teratogenitatea indusa de cadmiu și , probabil, prin activitatea sa antioxidantă .

Alimentelele organice contin de multe ori niveluri ridicate de cadmiu
Este un fapt puțin cunoscut că programul organic USDA nu reglementează , sau măsoara , în nici un fel concentrația de metale grele în alimente ” organic certificate ” .

Natural News a constatat că multe alimente ” organice” conțin niveluri îngrijorătoare de metale grele , cum ar fi cadmiu, plumb , mercur , arsenic și metale chiar mai usoare , cum ar fi aluminiu .

Am pus la îndoială în mod public integritatea Chinei si alimentele ” organice ” , dat fiind faptul că atât de multe dintre ele contin niveluri ridicate de metale grele .

Propunerea Californiei 65 , care încearcă să limiteze expunerea la metale grele în suplimente nutritive și ierburi , nu au limite cu privire la metale grele în produsele alimentare . ( Alimentele sunt exceptate de la Prop 65 . ) Deci, în timp ce suplimente nutritive trebuie să respecte limite stricte cu privire la plumb , cadmiu și alte metale , produse alimentare pot conține orice nivel de metale grele și încă să fie legal în California ( și oriunde în altă parte , de asemenea ) .

Aflați mai multe : http://www.naturalnews.com/041313_spirulina_cadmium_pregnancy.html # ixzz2ot75gytw

Related Posts

Comments

Write Comment

Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2018

Contactează-ne!

Locația noastră

Calea Ploiesti 29, Targoviste Dambovita

0345401455