Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Noutăți
Spirulină tablete ecologice - puternic efect antiinflamator şi imunizant, 180tb flacon

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favorite
Spirulină tablete ecologice - puternic efect antiinflamator şi imunizant, 180tb flacon

Spirulină tablete ecologice - puternic efect antiinflamator şi imunizant, 180tb flacon

24.00 Lei

SKU: 5941887402998

Cantitate:

Bogată în antioxidanți, proteine și fibre, spirulina este utilizată astăzi ca supliment alimentar pentru susținerea sănătății și vitalității.

 

Este un energizant natural, crește tonusul fizic și psihic și combate oboseala. Ajută organismul să se protejeze împotriva stresului oxidativ.

 

90g / 180 tablete

Descriere

Spirulină tablete ecologice

Flacon 180 tab/90g 

 

 

 

Spirulina este o algă albastru-verzuie, unicelulară, spiralată, ce creşte doar în mediu alcalin (un PH de +8,5). Spirulina există pe pământ încă de la apariţia vieţii, având un rol extraordinar în susţinerea şi dezvoltarea lanţului trofic. Alături de planctonul marin ea asigură substanţele necesare tuturor formelor de viaţă acvatică. Este extrem de rezistentă şi nu moare până la temperaturi de 70 de grade Celsius. Spirulina a fost principala sursă de proteină încă de pe vremea aztecilor, şi pentru locuitorii din regiunea Mexico City timp de câteva mii de ani.

 

Culoarea verde este dată de clorofilă şi culoarea albastră de o substanţă numită ficocianină, un antioxidant care stimulează producerea celulelor stem, celule rudimentare ce se pot transforma în sânge în celule roşii sau albe. Studii ample au arătat că ficocianina din alge stimulează crearea sângelui (hematopoieza). Ficocianina, alături de clorofilă şi de fier (conţinutul de fier este la fel cu cel din carnea roşie) creşte cantitatea de hemoglobină şi îmbunătăţeşte calitatea sângelui. Unul dintre cei mai importanţi aminoacizi din spirulină este triptofanul pe care organismul uman îl transformă în serotonină, lipsa acesteia fiind asociată cu depresia, cu problemele cronice ale stomacului şi cu afecţiunile neurologice. Triptofanul se găseşte şi în produse de origine animală, însă la punctul de fierbere este distrus în totalitate.

 

 

 

Beneficii:

 

 •  este un puternic antiinflamator datorită conţinutului de acid gama-linoleic;
 • protejează împotriva radiaţiilor ultraviolete şi împotriva radicalilor liberi;
 •  este un tonic puternic al sistemului imunitar;
 •  reduce alergiile;
 •  măreşte viteza procesului de vindecare a organismului;
 • contribuie la buna funcţionare a pancreasului şi a ficatului;
 • potenţează plantele şi ciupercile medicinale;
 •  înlătură oboseala cronică;
 •  scade colesterolul; 
 •  efect anticancer;
 •  elimină din organism toxinele şi metalele grele;

 

 

 

 

Spirulina are un conţinut uimitor de antioxidanţi care protejează AND-ul de degradare: betacaroten (stimulează sistemul imunitar), clorofila (ajută la producerea şi purificarea sângelui), zeaxantina (îmbunătăţeşte vederea), ficocianina şi superoxide disimutaza  (una dintre cele mai importante enzime cu rol de antioxidant pentru metabolismul uman). Aceşti antioxidanţi au şi rol de a ne proteja pielea de radiaţiile solare. Este un excelent tonic al sistemului imunitar prin sporirea producţiei de anticorpi, citocine, interleucine, accelerând producţia de celule stem, a celulelor luptătoare, a celulelor macrofage şi a celor care luptă în mod natural cu cancerul.

 

Acidul gama-linoleic este un alt element conţinut de spirulină, care face ca această algă să reprezinte nu numai o hrană completă pentru adult dar şi o hrană care aduce în alimentaţie un element conţinut în special de laptele matern, de o importanţă capitală în creşterea şi dezvoltarea corpului uman, inclusiv în diminuarea alergiilor. Studii pe copii malnutriţi şi copii ce nu au fost alăptaţi au arătat că spirulina (10 g/zi) aduce un aport extraordinar de GLA, necesar pentru o dezvoltare optimă mentală şi hormonală.

 

Alcătuită din 65-71% proteină (conţinând toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, la care se adaugă 10 neesenţiali), o gamă impresionantă de substanţe nutritive (vitamine, minerale, oligoelemente, acizi graşi esenţiali, nucleici AND şi ARN, polizaharide, antioxidanţi) şi clorofilă. Spirulina este un aliment complet cu care se poate trăi exclusiv o lungă perioadă de timp şi care ajută organismul în procesul de detoxificare.

 

Ingrediente: 

 

100% pudră ecologică de spirulină presată sub formă de tablete, fără aditivi, lianți, conservanți (Arthrospira Platensis)

 

 

Mod de administrare:     

  

Se recomandă un consum mediu de 2-3 tablete de 3 ori pe zi  - 1 tabletă = 0,5g.

 

Spirulina este indicată inclusiv gravidelor (spirulina protejează fătul de expunerea mamei la cadmiu) şi celor care alăptează. Spirulina se combină foarte bine cu chlorella potențându-se una pe cealaltă, doza de spirulină trebuind să fie dublă față de cea de Chlorella.

 

Ţară de origine: China

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă  înregistrată.

 

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.
Str. Griviței nr. 12, Baia Mare, CUI 20063615, J24/510/2022