Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

TRANSPORT GRATUIT > 50 lei 12-15 APRILIE!

rawboost.ro
Energie
Pro Veg, Mix proteine vegetale - pentru creștere masă musculară / tonifiere - ECO, preparare ușoară, 250g, 5 porții

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favorite
Pro Veg, Mix proteine vegetale - pentru creștere masă musculară / tonifiere - ECO, preparare ușoară, 250g, 5 porții

Pro Veg, Mix proteine vegetale - pentru creștere masă musculară / tonifiere - ECO, preparare ușoară, 250g, 5 porții

49.00 Lei

SKU: 5941887401359

Cantitate:

Proteină vegetală completă din orez brun germinat și mazăre cu lapte praf de cocos și gust de cacao.

250g, 5 porții

Descriere

Pro Veg - Mix Proteine Vegetale pentru Creștere Masă Musculară / Tonifiere - ECO, Preparare Ușoară | Rawboost

*(efectul rezulatat după consum)

 

 

 

Pro Veg combină proteina de mazăre cu proteina de orez brun germinat și proteina din laptele praf de cocos, pentru obținerea unui profil complet de aminoacizi.

 

Pro Veg are ca bază lapte praf de cocos, astfel că pentru obținerea shake-ului este necesară doar apă, spre deosebire de toate produsele proteice de pe piață care, pentru un gust bun, necesită adaos de lapte, fie el de origine vegetală sau animală.

 

Pro Veg este un complex de proteine vegetale, ușor de digerat, cu un profil impresionant de aminoacizi printre care leucină, izoleucină și valină, cei trei aminoacizi cu lanț ramificat.

 

BCAA reprezintă 35% din totalul aminoacizilor esențiali din mușchi. Ei se absorb mult mai ușor și mai rapid de către mușchi, sunt utilizați mai eficient și determină o creștere a masei musculare cu 250% mai mare decât creșterea determinată de aminoacizii liberi.

 

Pe lângă ceilalți aminoacizi esențiali care sunt metabolizați în ficat, BCAA sunt unici prin faptul că sunt aproape în totalitate metabolizați în mușchii scheletici.

Studiile au arătat că efectul anabolizant se datorează doar unui singur aminoacid leucina.

 

Leucina este aminoacidul care declanșează și menține sinteza proteică în mușchi. Proteina de orez brun germinat are cea mai bună rată de absorbție pentru leucina.

Datotită prezenței BCAA-urilor, Pro Veg este la fel de eficient ca și proteina din zer fără efectele nocive pe care proteina animală le are asupra organismului uman. 

 

 

 

Ingrediente

 

Pudră proteică de mazăre*, zahăr de cocos*, pudră proteică de orez*, lapte praf de cocos*, Mesquite*, Cacao Criollo*, Inulină de Agave, sare de Himalaya

*ingrediente de proveniență ecologică

 

Proteina de mazăre

Are un conținut ridicat de arginină, un aminoacid care este transformat în organism în oxid nitric. Oxidul nitric este un neurotransmițător ce ajută la relaxarea vaselor de sânge, îmbunătățind circulația acestuia. Datorită acestei capacități de vasodilatator, arginina ajută și în cazul disfuncțiilor erectile. 

 

Zahărul de cocos

Este un zahăr care se obține din nectarul florilor de cocos și are un indice glicem foarte mic, sub 35, conform Institutului de cercetare în nutriție, Departamentul de știință și tehnologie din Filipine. Alimentele cu indice glicemic mic se digeră mai greu și cresc treptat nivelul glicemiei și al insulinei, controlând apetitul și protejând silueta. Carbohidrații prezenți în Pro Veg sunt de natura celor cu asimilare lentă.

 

Pudră proteică de orez

Este o proteină vegetală, ușor asimilabilă. Este recomandată în special vegetarienilor și sportivilor.

 

Laptele praf de cocos

Care se folosește ca bază în produsul Pro Veg este obținut printr-o tehnică de uscare prin congelare (freeze dried) a pulpei de cocos care păstrează în proporție foarte mare calitațile nutriționale ale produsului proaspăt. Conținutul de grăsimi al produsului Pro Veg este dat aproape în totalitate de acizii grași cu catenă medie din laptele praf de cocos.

Aceasta este un tip de grăsime benefică, pe care organismul o transformă rapid în energie, spre deosebire de trigliceridele cu catenă lungă (care se găsesc în produsele de origine animală și uleiurile vegetale rafinate), care sunt nocive pentru organism. Lipidele din nucile de cocos sunt arse pe loc astfel că metabolismul este stimulat să ardă și celelalte grăsimi depuse. 

 

Mesquite

Este un arbore care creşte de-a lungul Americii de Nord în zonele cu climă aridă. Pudra de mesquite este făcută din păstăile uscate ale arborelui are un gust dulce, uşor de alune, și are un conținut ridicat de minerale și proteine. Se folosește şi ca înlocuitor, fără gluten, sănătos, pentru făină. Ultimii indieni indigeni americani utilizau păstăile de Mesquite ca o sursă de hrană importantă.

 

 

 

Cacaoa Criollo

Este cea mai de calitate cacao din lume, doar 3% din producția totală de cacao fiind varietatea Criollo. Cacaoa susține inima și sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic și spiritual fiind denumită de azteci „sângele inimii”, astfel că prezența acesteia într-un produs destinat în special persoanelor care solicită inima prin antrenament fizic este foarte benefică.

 

Inulină de Agave

Este o polizaharidă, o fibră solubilă cu rol prebiotic. Inulina nu este digerabilă astfel că trece fără a fi modificată prin întreg sistemul digestiv, fiind hrană pentru bacteriile intestinale, în special a bifidobacteriilor. Populația de bacterii sănătoase din sistemul digestiv inhibă creșterea numărului bacteriilor patogene, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește sintetizarea naturală a vit. din gama B, îmbunătățește absorbția mineralelor. Potrivit unor studii recente consumul a 10g de inulină pe zi îmbunătățește nivelul glucozei plasmatice, al hemoglobinei glicozilate, crescând activitatea SOD (enzimă antioxidantă).

 

Ecologic, hipoalergenic, vegan, obținut prin fermentare cu enzime naturale și prin procedee mecanice, fără procesare termicăPro Veg este un produs de înaltă calitate nutritivă.

Conținutul ridicat de proteine și grăsimi sănătoase din Pro Veg, alături de un exercițiu fizic intens, contribuie la creșterea și menținerea masei musculare și la reducerea țesutului adipos și a toxinelor din corp. Pro Veg este ideală pentru vegani și vegetarieni și nu conține gluten, lactate, soia, drojdie, îndulcitori artificiali, proteină de origine animală, emulgatori, conservanți sau coloranți.

Fiind fără emulgatori o porție omogenă de Pro Veg se obține cel mai ușor în shaker sau dizolvat în apă caldă. 

 

 

 

 

Mod de preparare


Produsul are la bază lapte praf de cocos astfel încât prepararea lui necesită doar apă caldă sau rece.

Sugestie de preparare: pentru a obține o porție de proteina vegetală instant, la 3 cupe (50g) de Pro Veg se adaugă treptat 200ml apă caldă.

O porție de Pro Veg conține 22g de proteină vegetală. O cutie de 500g contine 10 portii. Pentru sportivi se recomandă consumul shake-ului proteic la jumătate de oră după antrenament sau poate fi consumat la orice oră de către persoanele care vor să-și suplinească aportul de proteine. 

 

 

Mod de păstrare

A se păstra la loc uscat și răcoros.

 

 

Gramaje: 25g/250g / 500g

Producător: Rawboost

 

Pro Veg este un produs dezvoltat și produs, pe baza unei rețete proprii, de firma Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.
Str. Griviței nr. 12, Baia Mare, CUI 20063615, J24/510/2022