Comandă telefonic 0345 401 455 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Superalimente
Pachet Sănătatea are culoarea verde: Spirulină, Chlorella și Kelp
Adaugă la favoriteProducător >>
Pachet Sănătatea are culoarea verde: Spirulină, Chlorella și Kelp
Economiseşti27.80 Lei

Pachet Sănătatea are culoarea verde: Spirulină, Chlorella și Kelp

-20%139.00 Lei111.20 Lei

SKU: SKU-PSACV

Cantitate:

Pachetul conține:

1x Spirulină Pudră Ecologică, 250g

1x Chlorella Pudră Ecologică, 250g

1x Kelp Pudră Ecologică, 250g

 

Descriere

 

Pachet Sănătatea are culoarea verde: Spirulină, Chlorella și Kelp

 

Pachetul conține:

1x Spirulină Pudră Ecologică, 250g

1x Chlorella Pudră Ecologică, 250g

1x Kelp Pudră Ecologică, 250g

 

Spirulină Pudră Ecologică, 250g

 

Spirulina este o algă albastru-verzuie, unicelulară, spiralată, ce creşte doar în mediu alcalin (un PH de +8,5). Spirulina există pe pământ încă de la apariţia vieţii, având un rol extraordinar în susţinerea şi dezvoltarea lanţului trofic. Alături de planctonul marin ea asigură substanţele necesare tuturor formelor de viaţă acvatică. Este extrem de rezistentă şi nu moare până la temperaturi de 70 de grade Celsius. 

Spirulina a fost principala sursă de proteină încă de pe vremea aztecilor, şi pentru locuitorii din regiunea Mexico City timp de câteva mii de ani. Culoarea verde este dată de clorofilă şi culoarea albastră de o substanţă numită ficocianină, un antioxidant care stimulează producerea celulelor stem, celule rudimentare ce se pot transforma în sânge în celule roşii sau albe.

Studii ample au arătat că ficocianina din alge stimulează crearea sângelui (hematopoieza). Ficocianina, alături de clorofilă şi de fier (conţinutul de fier este la fel cu cel din carnea roşie) creşte cantitatea de hemoglobină şi îmbunătăţeşte calitatea sângelui.

 


Unul dintre cei mai importanţi aminoacizi din spirulină este triptofanul pe care organismul uman îl transformă în serotonină, lipsa acesteia fiind asociată cu depresia, cu problemele cronice ale stomacului şi cu afecţiunile neurologice. Triptofanul se găseşte şi în produse de origine animală, însă la punctul de fierbere este distrus în totalitate.

 


Spirulina are un conţinut uimitor de antioxidanţi care protejează AND-ul de degradare: betacaroten (stimulează sistemul imunitar), clorofila (ajută la producerea şi purificarea sângelui), zeaxantina (îmbunătăţeşte vederea), ficocianina şi superoxide disimutaza  (una dintre cele mai importante enzime cu rol de antioxidant pentru metabolismul uman).

Aceşti antioxidanţi au şi rol de a ne proteja pielea de radiaţiile solare. Este un excelent tonic al sistemului imunitar prin sporirea producţiei de anticorpi, citocine, interleucine, accelerând producţia de celule stem, a celulelor luptătoare, a celulelor macrofage şi a celor care luptă în mod natural cu cancerul.

 


Acidul gama-linoleic este un alt element conţinut de spirulină, care face ca această algă să reprezinte nu numai o hrană completă pentru adult dar şi o hrană care aduce în alimentaţie un element conţinut în special de laptele matern, de o importanţă capitală în creşterea şi dezvoltarea corpului uman, inclusiv în diminuarea alergiilor. Studii pe copii malnutriţi şi copii ce nu au fost alăptaţi au arătat că spirulina (10 g/zi) aduce un aport extraordinar de GLA, necesar pentru o dezvoltare optimă mentală şi hormonală.

 


Pe lângă toate acestea, spirulina este şi o sursă organică de sulf ce susţine sistemul imunitar, îmbunătăţeşte puterea fizică, flexibilitatea, agilitatea, fiind unul dintre mineralele care se ocupă de buna funcţionare a ficatului şi pancreasului.

 


Alcătuită din 65-71% proteină (conţinând toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, la care se adaugă 10 neesenţiali), o gamă impresionantă de substanţe nutritive (vitamine, minerale, oligoelemente, acizi graşi esenţiali, nucleici AND şi ARN, polizaharide, antioxidanţi) şi clorofilă. Spirulina este un aliment complet cu care se poate trăi exclusiv o lungă perioadă de timp şi care ajută organismul în procesul de detoxificare.

 

Ingrediente: 

100% pudră ecologică de spirulină (Arthrospira Platensis)

 

Beneficii: 

 - este un puternic antiinflamator datorită conţinutului de acid gama-linoleic;

- protejează împotriva radiaţiilor ultraviolete şi împotriva radicalilor liberi;

- este un tonic puternic al sistemului imunitar;

- reduce alergiile;

- măreşte viteza procesului de vindecare a organismului;

- contribuie la buna funcţionare a pancreasului şi a ficatului;

- potenţează plantele şi ciupercile medicinale;

- înlătură oboseala cronică;

- scade colesterolul; 

- efect anticancer;

- elimină din organism toxinele şi metalele grele;

 

Mod de administrare:       

Se recomandă un consum mediu de până la 10 g, pentru sportivi doza zilnică putând urca chiar și până la 30 g zilnic.

 


Spirulina poate fi consumată încă de la vârsta de 2 ani. Este indicată inclusiv gravidelor (spirulina protejează fătul de expunerea mamei la cadmiu) şi celor care alăptează. Spirulina se combină foarte bine cu chlorella potențându-se una pe cealaltă, doza de spirulină trebuind să fie dublă față de cea de Chlorella.

 

Ţară de origine: China

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă  înregistrată.

 

Chlorella Pudră Ecologică, 250g

 

Chlorella este o algă unicelulară alcătuită dintr-o cantitate foarte mare de clorofilă (cel mai mare conținut în clorofilă cunoscut în lume/gram), ușor absorbabilă, fiind excelentă în curățarea și regenerarea sângelui, curățarea intestinelor și detoxifiere. A stat la baza a numeroase cercetări (Carnegie Institution, Universitatea Standford, Fundația Rockefeller), în 1931 biochimistul german Otto Heinrich Warburg primind premiul Nobel pentru cercetările sale asupra respirației celulare și fotosinteză la Chlorella. Chlorella cu pereții celulari sparți, așa cum este Chlorella comercializată de Rawboost, este un produs mai ușor digerabil și asimilabil de către organism.

 


Este o proteină completă, bogată în grăsimi extrem de sănătoase pentru organism, ARN, vitamine și minerale. Chlorella crește rezistența organismului la infecții virale și bacteriene (superoxidul, un element pe care această algă îl conține este o armă foarte puternică pe care celulele albe o folosesc pentru distrugerea bacteriilor). Chlorella conține o cantitate mare de ficocianină, un pigment albastru, care ajută organismul în producția de celule stem (celule ce determină regenerarea întregului organism, chiar și a celulelor nervoase). Alga potențează ciupercile medicinale, ca reishi, shiitake, maitake, și împreună cu acestea sunt baza unui sistem imunitar puternic stimulat și îmbunătățit. Oamenii de știință au fost uimiți de încă o proprietate a Chlorellei, ea multiplicându-se de patru ori la fiecare 20 de ore, astfel că atunci când este ingerată ea determină o viteză mai mare de vindecare și reconstrucție a țesuturilor și o rată de înmulțire ridicată a lactobacililor (bacteriile sănătoase) din sistemul digestiv.

 


Chlorella este una dintre cele mai bune surse de proteină completă (60%) de foarte bună calitate, asimilabilă în proporție de 90%, față de proteina din carne (între 18-30%), asimilabilă în proporție de 30%. Chlorella organică, în cantitate moderată, este o hrană recomandată femeilor însărcinate (aport nutritiv excelent pentru o dezvoltare sănătoasă a fătului, chiar și de Vit. B12) și a celor care alăptează (reduce nivelul de dioxină și crește nivelul de IgA în laptele matern). Chlorella se combină foarte bine cu spirulina potențându-se una pe cealaltă, doza de spirulină trebuind să fie dublă față de Chlorella.

 


Chlorella este un agent fară egal în detoxifierea organismului, fiind capabilă să elimine alcoolul din ficat, metalele grele, pesticidele și erbicidele, să absoarbă toxinele din intestine și să elimine constipația cronică și flatulența. Chlorella s-a dovedit eficientă, conform a numeroase studii japoneze (la Hiroshima și Nagasaki), în detoxifierea organismului de cadmiu, plumb și mercur, prin consumul a 8 grame de Chlorella zilnic.

 


Ingrediente:


100% pudră ecologică de chlorella (Chlorella Pyrenoidosa).

O lingură de Chlorella furnizează 320% din doza zilnică recomandată de fier și 120% din cea de calciu.

 

Beneficii:

-stimulează creșterea florii bacteriene benefice de patru ori mai rapid decât în mod normal;

-dă rezistență sporită la viruși (printre care E. coli și citomegalovirusul) și bacterii (listeria, prezentă frecvent în alimentele ambalate);

-ajută la reconstrucția leziunilor nervoase, fiind excelentă pentru tratarea bolilor degenerative care afectează sistemul nervos și creierul (Alzheimer și Parkinson), datorită conținutul său ridicat de acid ribonucleic;

-reduce colesterolul și previne arteroscleroza datorită conținutului de acizi omega 3;

-detoxifiază organismul de metale grele, toxine, chiar și de dioxină, alcool, erbicide, pesticide, pe care le extrage din țesuturi;

-reduce presiunea arterială crescută;

-curăță și regenerează sângele;

 


Mod de administrare:

Fiind un superaliment puternic detoxifiant Chlorella se ia treptat începându-se cu un sfert de linguriță de pudră timp de o săptămână. În următoarea săptămână doza se poate dubla. În cazul în care apar dureri de cap se recomandă consumul unei cantități crescute de apă.

Pudra de Chlorella se consumă în doză unică/zi cu cel puțin jumătate de litru de apă, fiind obligatoriu consumul a cel puțin 2 litri de apă pe zi, în afară de cea consumată în momentul ingerării pudrei.

 

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

KELP Pudră Ecologică Crudă, 250g

 

Kelp premium pudră, mineralizantă și alcalinizantă, o sursă de iod organic ce protejează organismul de radioactivitate și metale grele.

Kelp este o algă marină care trăiește în principal pe coastele Norvegiei și pe coasta de est a Canadei. Este un puternic mineralizant și alcalinizant al întregului organism, datorită conținutului a peste 30 de minerale și oligoelemente. Un oligoelement important prezent în acest tip de algă este iodul organic, care protejează organismul de radioactivitate și metale grele. Pe lângă minerale și oligoelemente, algele Kelp mai conțin: 21 de aminoacizi, carbohidrați simpli și complexi, hormoni de creștere vegetali, vitamine (K, C, B-uri), minerale, enzime și antioxidanți.

Adăugat în apa de baie calmează durerile articulare și musculare și ajută la vindecarea diferitelor afecțiuni ale pielii.

Algele Kelp ajută la pierderea în greutate.

Nivelurile ridicate de calciu organic din algele Kelp ajută la întărirea oaselor și a mușchilor, la prevenirea și tratarea osteoporozei.

Se recomandă utilizarea cu moderație a algelor Kelp cu pauze periodice. Doza zilnică recomandată este de până la 1,5g/zi.

 

Ingrediente:

100% pudră de Kelp (Ascophyllum Nodosum)

 

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

Notă: Informațiile prezentate în cadrul acestui site sunt doar pentru scopuri educaționale. Produsele și informațiile prezentate nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală, nu se substituie unei consultații medicale. Întotdeauna ar trebui să vă consultați medicul înainte de a consuma orice produs foarte bogat în nutrienți și de a urma orice sfat vi se oferă pe acest site.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.