Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Noutăți
Pachet Fitness

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Pachet Fitness
-25.00 Lei

Pachet Fitness

94.00 Lei-27%69.00 Lei

SKU: PFFCMBVAT

Cantitate:

Un pachet atent conceput astfel încât să aducă direct de la sursă tot ceea ce este necesar pentru un stil de viață sănătos și activ.
Descriere

Pachet Fitness


Cel mai simplu mod de a-i oferi corpului tot ce are nevoie pentru a fi activ zi de zi.
2 produse pentru rutina ta.

 

1 x Go Maca, băutură energizantă
1 x Pro Veg, mix proteic

 

Un pachet “ tare”, o combinație care ne susține zilnic și preia din eforturile noastre complicate.

 

✅băutura ta energizantă - Go Maca

Se consuma direct cu apă sau într-un smoothie;


✅sursa ta sănătoasă de proteine - Pro Veg;

Adaugă-l în shake-ul post antrenament;

 

 

Go Maca, băutură energizantă ecologică, 200g, 8 porții | Rawboost

O băutură "tare", o combinație care ne susține zilnic și preia din eforturile noastre complicate. Go Maca este o băutură cu gust de ciocolată alcătuită dintr-o serie de ingrediente sănătoase, fortifiante naturale, recomandată a se consuma dimineața pentru o zi plină de energie sau înaintea antrenamentelor pentru un plus de vitalitate.

 

Ingrediente
lapte praf de cocos*, zahăr de cocos*, Cacao Criollo*, Maca*, Guarana*, Cordyceps*, inulină de Agave*, Reishi Ganoderma*, sare Himalaya

*ingrediente de proveniență ecologică

 

Mod de administrare

Produsul are la bază lapte praf de cocos astfel încât prepararea lui necesită doar apă caldă sau rece.

Sugestie de preparare: pentru a obține o porție de băutură energizantă, la 2 cupe (25g) de Go Maca se adaugă treptat 125ml apă caldă.

O porție de Go Maca conține 2g de Maca și 1g de Guarana și 1g de Cordyceps.

Pentru sportivi se recomandă consumul Go Maca cu 1 oră înainte de antrenament sau poate fi consumată la începutul zilei de către persoanele care-și doresc un plus de vitalitate și energie.

Produsul poate decanta, acest fapt neschimbându-i proprietățile.

 

Go Maca este un produs dezvoltat și produs, pe baza unei rețete proprii, de firma Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

Pro Veg mix proteic ecologic, 250g, 5 porții | Rawboost


O băutură instant, atent concepută astfel încât să aducă direct de la sursă tot ceea ce este necesar pentru o masă plină de satisfacții cu un gust bun care să-ți facă plăcere. Proteină vegetală completă ce poate înlocui o masă sau poate fi consumată după antrenament, de către sportivi. Pro Veg combină proteina de mazăre cu proteina de orez brun germinat și proteina din laptele praf de cocos, pentru obținerea unui profil complet de aminoacizi. Pro Veg are ca bază lapte praf de cocos, astfel că pentru obținerea shake-ului este necesară doar apă, spre deosebire de toate produsele proteice de pe piață care, pentru un gust bun, necesită adaos de lapte, fie el de origine vegetală sau animală.


Pro Veg este un complex de proteine vegetale, ușor de digerat, cu un profil impresionant de aminoacizi printre care leucină, izoleucină și valină, cei trei aminoacizi cu lanț ramificat. BCAA reprezintă 35% din totalul aminoacizilor esențiali din mușchi. Ei se absorb mult mai ușor și mai rapid de către mușchi, sunt utilizați mai eficient și determină o creștere a masei musculare cu 250% mai mare decât creșterea determinată de aminoacizii liberi. Pe lângă ceilalți aminoacizi esențiali care sunt metabolizați în ficat, BCAA sunt unici prin faptul că sunt aproape în totalitate metabolizați în mușchii scheletici. Studiile au arătat că efectul anabolizant se datorează doar unui singur aminoacid leucina. Leucina este aminoacidul care declanșează și menține sinteza proteică în mușchi. Proteina de orez brun germinat are cea mai bună rată de absorbție pentru leucina. Datotită prezenței BCAA-urilor, Pro Veg este la fel de eficient ca și proteina din zer fără efectele nocive pe care proteina animală le are asupra organismului uman.

Ingrediente
Pudră proteică de mazăre*, zahăr de cocos*, pudră proteică de orez*, lapte praf de cocos*, Mesquite*, Cacao Criollo*, Inulină de Agave, gumă de Guar, sare de Himalaya
*ingrediente de proveniență ecologică


NOTĂ:
Produsele prezentate pe site-ul www.rawboost.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.
Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.
Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2022 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.