Comandă telefonic 0345 401 455 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Iarba de Grau (wheatgrass)

 

Sucul de iarbă de grâu este unul dintre cele mai bune medicamente al naturii. Este un nutrient lichid concentrat foarte puternic. Numai  60 de ml de suc ​​de iarbă de grâu are echivalentul nutrițional a două kilograme din cele mai bune legume organice. De exemplu, iarba de grâu are de două ori cantitatea de vitamina A a morcovilor și are mai multă vitamina C decât portocalele! Acesta conține spectrul complet de vitamina B, precum și calciu, fosfor, magneziu, sodiu și potasiu într-o proporție echilibrată. Iarba de grâu a pornit de la o sursă completă de proteine​​, care furnizează toți aminoacizii esențiali, și mai mult iarba de grâu are aproximativ 20% din totalul de calorii provenind din proteine​​. Această proteină este în formă de polipeptide,  aminoacizi pe care organismul îi folosește mai eficient în fluxul de sânge și țesuturi.

În plus față de inundarea organismului cu doze terapeutice de vitamine, minerale, antioxidanți, enzime, și fitonutrienți, iarba de grâu este, de asemenea, un detoxifiant puternic, mai ales al ficatului și sângelui. Acesta ajută la neutralizarea toxinelor și poluanților din organism. Aceasta pentru că, iarba de grâu, conține enzime benefice care ne ajută și ne protejează de agenți cancerigeni, reduce efectele radiației din corp și elimină toxinele din corp. Iarba de grâu curăță corpul din cap până-n picioare de metale grele, poluanți, și alte toxine ce pot fi reținute în țesuturile corpului.

Iarba de grâu, se poate folosi, de asemenea, în anumite aplicații terapeutice. Sucul de iarbă de grâu este recomandat a fi consumat proaspăt, la 15 minute de la stoarcere pentru cele mai bune rezultate. Sucul de iarbă de grâu se ia nediluat pe stomacul gol, pentru ca nutrienții să își facă cel mai bine efectul.

Printre altele, sucul de iarbă de grâu este foarte bogat  în clorofilă. Iarba de grâu curăță și reface sângele datorită conținutului ridicat de clorofilă. Clorofila este primul element produs de lumină și de aceea, are mai multe proprietăți de vindecare decât orice alt element. Toată viața pe această planetă este alimentată de la soare. Plantele verzi pot transforma energia soarelui în clorofilă prin procesul de fotosinteză.  Clorofila este sângele plantei. De acest fitonutrient au nevoie celulele tale pentru a se vindeca și a trăi. Consumul de suc de iarbă de grâu este ca și cum ai bea lumina solară.

Clorofila transportă niveluri ridicate de oxigen (printre altele), care este lucru deosebit de puternic pentru organism în asistarea vindecării anomaliilor. Nivelul ridicat de oxigen, adus de clorofila din iarba de grâu, aduce mai mult oxigen în sânge. Se pot observa numărul celulelor roșii din sânge în creștere și acesta se produce direct proporțional consumului regulat de suc din iarbă de grâu.

Acesta este un indicator cheie de recuperare a sănătății. Oxigenul este vital pentru multe procese din corp, mai ales pentru că, creierul, folosește 25% din aportul de oxigen. Acest aport de oxigen menține un corp sănătos.

Sursa: www.hippocratesinst.org

Aboneaza-te gratuit la newsletterul Rawboost!

Fii la curent cu noutatile Rawboost.
Articole despre alimentatie, vindecare, sanatate adevarata.

Adaugă comentariul tău
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.