Comandă telefonic 0345 401 455 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Energie
Fast Recovery, Mix de plante, 200g
Adaugă la favoriteProducător >>
Fast Recovery, Mix de plante, 200g

Fast Recovery, Mix de plante, 200g

47.00 Lei

SKU: 5941887402417

Cantitate:

Fast Recovery este un produs special conceput din 4 plante din Medicina Traditională Chineză și Ayurveda care lucrează în sinergie pentru recuperare optimă după efort.

 

Fast Recovery este un produs certificat ecologic, complet lipsit de agenți de îngroșare, lianți, solvenți, conservanți, arome, coloranți, gluten, lactate, soia, hormoni, proteină animală.200g

Descriere

Fast Recovery, Mix de Plante, 200g | Rawboost

Fast Recovery este un produs special conceput din 4 plante din Medicina Traditională Chineză și Ayurveda care lucrează în sinergie pentru recuperare optimă după efort.

 Super formula Rawboost este crucială pentru o recuperare adecvată, ea putând face diferența în succesul sau eșecul următorului antrenament.

 

Fast Recovery este un produs certificat ecologic, complet lipsit de agenți de îngroșare, lianți, solvenți, conservanți, arome, coloranți, gluten, lactate, soia, hormoni, proteină animală.

 

 

Ingrediente

Ginseng Siberian, Amla, Mucuna, Ashwagandha, Ginseng Panax sare Himalaya

 

Ashwagandha este o plantă adaptogenă cu proprietăți incredibile, ce are capacitatea de a reduce stresul oxidativ și a proteja sistemul muscular, nervos și cardiovascular. Studiile clinice au arătat că Ashwagandha sprijină suprarenalele să facă față stresului și oboselii cronice, prin scăderea nivelului de cortizol și inducerea unei stări de relaxare profundă. Opt săptămâni de suplimentare cu Ashwagandha a crescut rezistența, capacitatea de respirație si eficiența metabolică în rândul sportivilor de ciclism, în studiul de cercetare de la Guru Nanak Dev University, India.

 

Amla este un tonic ayurvedic popular, cu un conținut bogat în nutrienți, în special vit C și polifenoli. Amla stimulează rata metabolică ajutând în absorbția și utilizarea optimă a proteinelor și carbohidraților.

 

Mucuna este sursa naturală de L-dopa precursorul dopaminei. Aceasta ajută la gestionarea mai eficientă a stresului post antrenament, inducând o puternică stare de relaxare. 

 

Studiat foarte mult și în Rusia, Ginsengul Siberian a fost integrat în dieta sportivilor de performanță pentru îmbunătățirea performanțelor atletice.

 

Ginsengul Panax sustine cele cinci viscere, atat splina, ca orice planta cu actiune „dulce”, cat si celelalte patru viscere ale corpului, respectiv ficatul, rinichii, inima si plamanii;

sustine nutritia organismului, respectiv imbunatateste semnificativ capacitatea splinei de a atrage substante nutritive din alimente si distribuirea lor celorlalte organe;

calmeaza agitatia mentala si intareste organismul;

 

200g

Producător: Rawboost

 

Fast Recovery este un produs dezvoltat și produs, pe baza unei rețete proprii, de firma Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.rawboost.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.