Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Ayurveda
Triphala Pudră Ecologică - ajută la eliminarea excesului de apă din țesuturi, 125g

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favorite
Triphala Pudră Ecologică - ajută la eliminarea excesului de apă din țesuturi,  125g

Triphala Pudră Ecologică - ajută la eliminarea excesului de apă din țesuturi, 125g

25.00 Lei

SKU: 5941887400307

Cantitate:

Triphala, combinație ayurvedică de trei fructe care, potrivit textelor vechi de medicină tradițională indiană, au puterea de a "face o persoană să trăiască timp de o sută de ani, lipsită de bătrâneţe şi boli".

125g

Descriere

Triphala Pudră Ecologică | Rawboost

Una dintre cele mai bine cunoscute şi utilizate ierburi în medicina Ayurvedică este Triphala, ceea ce înseamnă, după cum sugerează şi numele, "trei fructe". Triphala este o combinaţie de trei fructe din trei plante, care sunt uscate, măcinate pudră şi amestecate:  Amalaki (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) şi Bibhitaki (Terminalia belerica). Combinaţia specifică a acestor trei fructe creează un efect sinergic benefic.

Triphala ajutând la menţinerea unei stări bune de sănătate în minte şi corp. Luând Triphala în fiecare zi cu miere şi ghee (Triphala Rasayana), se spune că are puterea de a "face o persoană să trăiască timp de o sută de ani, lipsită de bătrâneţe şi boli", potrivit textului ayurvedic clasic Charaka Samhita.
Triphala poate acţiona ca un tratament pentru multe boli. Ea curăţă, de asemenea, toate canalele din organism, în special canalele de eliminare, ajutând astfel la curațarea permanentă a colonului.

Triphala este utilizat în Ayurvedă ca detoxifiant, rejuvenativ şi laxativ uşor. În mod tradiţional, aceasta a fost prescrisă pentru condiţii de sănătate variind de la diabet şi obezitate la probleme digestive, stări hepatice, alergii, inflamarea pielii şi tulburări oculare.

Ca detoxifiant, Triphala poate fi utilizată în combinaţie cu alte plante în timpul unui program de curăţire pe termen scurt în doze mari, sau zilnic în doze mici ca un detoxifiant uşor. Unul dintre fructele din Triphala, amalaki, s-a dovedit a fi eficient împotriva unora dintre efectele nocive ale metalelor grele.

 

  1. Proprietăți Antioxidante: Fiecare dintre cele trei fructe din Triphala conține antioxidanți, iar combinația lor poate contribui la combaterea stresului oxidativ și la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

  2. Sprijin pentru Digestie: Triphala este adesea utilizată pentru a îmbunătăți sănătatea digestivă. Se crede că poate ajuta la echilibrarea funcției intestinale, îmbunătățirea tranzitului intestinal și promovarea unei flore intestinale sănătoase.

  3. Detoxifiere: Triphala este cunoscută pentru potențialul său de detoxifiere. Se crede că stimulează funcția ficatului și a rinichilor, ajutând organismul să elimine toxinele.

  4. Controlul Greutății: Unele persoane folosesc Triphala pentru a susține eforturile de control al greutății. Se crede că stimulează metabolismul și ajută la eliminarea excesului de apă din țesuturi.

  5. Controlul Zahărului din Sânge: Câteva studii sugerează că Triphala ar putea avea beneficii în controlul nivelului de zahăr din sânge și ar putea fi utilă pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2.

  6. Beneficii pentru Sănătatea Oaselor: Triphala conține minerale precum calciu și fosfor, care sunt importante pentru sănătatea oaselor și a dinților.

 

 

Mod de Consum:

Triphala este disponibilă sub formă de pulbere. Se poate consuma amestecată cu apă sau alte lichide.

 

 

Ingrediente: 100% pudră ecologică de Triphala (Emblica Officinalis, Terminalia Bellirica, Terminalia Chebula)

 

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

Notă: Informațiile prezentate în cadrul acestui site sunt doar pentru scopuri educaționale. Produsele și informațiile prezentate nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală, nu se substituie unei consultații medicale. Întotdeauna ar trebui să vă consultați medicul înainte de a consuma orice produs foarte bogat în nutrienți și de a urma orice sfat vi se oferă pe acest site.

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.
Str. Griviței nr. 12, Baia Mare, CUI 20063615, J24/510/2022