Comandă telefonic 0755 917 930 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Superalimente
Chlorella Tablete Ecologice - proprietăți de detoxifiere

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favorite
Chlorella Tablete Ecologice - proprietăți de detoxifiere
-0.00 Lei

Chlorella Tablete Ecologice - proprietăți de detoxifiere

16.00 Lei016.00 Lei

SKU: 5941887403315

Cantitate:

Chlorella este o algă unicelulară alcătuită dintr-o cantitate foarte mare de clorofilă (cel mai mare conținut în clorofilă cunoscut în lume/gram), ușor absorbabilă, fiind excelentă în curățarea și regenerarea sângelui, curățarea intestinelor și detoxifiere.

 

Gramaj: 30g / 60 tablete 

125g / 250 tablete 

 

Descriere

Chlorella Tablete Ecologice 

 

 

 

Chlorella este o algă unicelulară alcătuită dintr-o cantitate foarte mare de clorofilă (cel mai mare conținut în clorofilă cunoscut în lume/gram), ușor absorbabilă, fiind excelentă în curățarea și regenerarea sângelui, curățarea intestinelor și detoxifiere. A stat la baza a numeroase cercetări (Carnegie Institution, Universitatea Standford, Fundația Rockefeller), în 1931 biochimistul german Otto Heinrich Warburg primind premiul Nobel pentru cercetările sale asupra respirației celulare și fotosinteză la Chlorella.

 

Chlorella cu pereții sparți, așa cum este Chlorella comercializată de Rawboost, este un produs mai ușor digerabil și asimilabil de către organism. Este o proteină completă, bogată în grăsimi extrem de sănătoase pentru organism, ARN, vitamine și minerale. Chlorella crește rezistența organismului la infecții virale și bacteriene (superoxidul, un element pe care această algă îl conține este o armă foarte puternică pe care celulele albe o folosesc pentru distrugerea bacteriilor).

 

 

Chlorella conține o cantitate mare de ficocianină, un pigment albastru, care ajută organismul în producția de celule stem (celule ce determină regenerarea întregului organism, chiar și a celulelor nervoase). Alga potențează ciupercile medicinale, ca reishi, shiitake, maitake, și împreună cu acestea sunt baza unui sistem imunitar puternic stimulat și îmbunătățit. Oamenii de știință au fost uimiți de încă o proprietate a Chlorellei, ea multiplicându-se de patru ori la fiecare 20 de ore, astfel că atunci când este ingerată ea determină o viteză mai mare de vindecare și reconstrucție a țesuturilor și o rată de înmulțire ridicată a lactobacililor (bacteriile sănătoase) din sistemul digestiv.

 

Chlorella este una dintre cele mai bune surse de proteină completă (60%) de foarte bună calitate, asimilabilă în proporție de 90%, față de proteina din carne (între 18-30%), asimilabilă în proporție de 30%. Chlorella organică, în cantitate moderată, este o hrană recomandată femeilor însărcinate (aport nutritiv excelent pentru o dezvoltare sănătoasă a fătului, chiar și de Vit. B12) și a celor care alăptează (reduce nivelul de dioxină și crește nivelul de IgA în laptele matern).

 

 

‼️ Chlorella se combină foarte bine cu spirulina potențându-se una pe cealaltă, doza de spirulină trebuind să fie dublă față de Chlorella. Se pot lua împreună, în doză unică. ‼️

 

 

 

Ingrediente

 

100% pudră ecologică de chlorella presată în tablete fără aditivi, lianți, conservanți (Chlorella Pyrenoidosa)

 

 

 

Beneficii cheie:

  • Curățare și regenerare: Chlorella contribuie la detoxifierea ficatului, eliminând metalele grele, pesticidele și alcoolul, susținând astfel regenerarea țesuturilor.
  • Imunitate puternică: Cu conținutul său ridicat de superoxid, Chlorella întărește rezistența organismului la infecții virale și bacteriene.
  • Reconstrucție nervoasă: Datorită acidului ribonucleic, Chlorella ajută la reconstrucția leziunilor nervoase, având potențial în tratarea bolilor degenerative ale sistemului nervos. Aceasta devine o alegere excelentă pentru tratarea bolilor degenerative precum Alzheimer și Parkinson, având un impact pozitiv asupra sănătății sistemului nervos și a creierului.
  • Proteină completă și nutrienți esențiali: O sursă excelentă de proteină (60%), grăsimi sănătoase, ARN, vitamine și minerale, Chlorella sprijină creșterea florei bacteriene benefice și stimulează sistemul imunitar.
  • Detoxifiere profundă: Elimină toxinele din intestine, reduce colesterolul și presiunea arterială, având efecte benefice asupra sănătății cardiace. Stimulează creșterea florei bacteriene benefice de patru ori mai rapid decât în mod normal;

 

 

8 tablete de Chlorella furnizează 320% din doza zilnică recomandată de fier și 120% din cea de calciu. 

 

 

Mod de administrare     

  • Începe treptat: Administrează 2 tablete timp de o săptămână, apoi dublează doza în săptămâna următoare.
  • Consumă cu apă: Ia tabletele cu cel puțin jumătate de litru de apă pentru o asimilare optimă.
  • Hidratare esențială: Consumă cel puțin 2 litri de apă pe zi, în afara celei ingerate în timpul administrării.

 

 

 

 

Ţară de origine: China

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă  înregistrată.

 

 
NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.rawboost.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2024 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.
Str. Griviței nr. 12, Baia Mare, CUI 20063615, J24/510/2022