Comandă telefonic 0345 401 455 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Promoții
Lapte praf de cocos prebiotic 200/400g
Adaugă la favoriteProducător >>
Lapte praf de cocos prebiotic 200/400g
Economiseşti0.00 Lei

Lapte praf de cocos prebiotic 200/400g

0105.00 Lei105.00 Lei

SKU: 5941887402448

Alege gramaj:

200g400g

Cantitate:

Laptele praf de nucă de cocos organică este produs din pulpa de nucă de cocos organică (80% pulpa proaspătă de nucă de cocos, 20% apă), pastă de nucă de cocos organică și făină de nucă de cocos organică.

Este obținut printr-un proces patentat de uscare ușoară prin congelare și prin urmare, deosebit de gustos.

Descriere

Laptele praf de nucă de cocos organică este produs din pulpa de nucă de cocos organică (80% pulpa proaspătă de nucă de cocos, 20% apă), pastă de nucă de cocos organică și făină de nucă de cocos organică. Este obținut printr-un proces patentat de uscare ușoară prin congelare și prin urmare, deosebit de gustos.

 

Pudra noastră organică de nucă de cocos este formată din 100% nucă de cocos pură - fără zahăr adăugat, arome, coloranți sau proteine din lapte. Mai mult, nu contine lactoză sau gluten și este un produs vegan.

 

Pudra de Inulină de Agave este un îndulcitor sănătos și natural care poate înlocui zahărul. Inulina este o polizaharidă, o fibră solubilă cu rol prebiotic.

Inulina nu este digerabilă astfel că trece fără a fi modificată prin întreg sistemul digestiv, fiind hrană pentru bacteriile intestinale, în special a bifidobacteriilor.

 

Laptele praf de cocos este o pudră versatilă și se dizolvă în întregime în apă caldă. În funcție de gust și utilizare, raportul de amestecare este liber variabil. Pentru o omogenizare perfecta folositi un blender sau shaker.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.