Comandă telefonic 0345 401 455 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
rawboost.ro
Superalimente
Cacao Criollo Nibs Ecologică, 200g
Adaugă la favoriteProducător >>
Cacao Criollo Nibs Ecologică, 200g
Economiseşti3.45 Lei

Cacao Criollo Nibs Ecologică, 200g

-15%23.00 Lei19.55 Lei

SKU: 5941887402431

Cantitate:

Spartură ecologică de cacao Criollo
Descriere

Descriere

Cacao Criollo spărtură Ecologică | Rawboost
Cacaoa Criollo este cea mai de calitate cacao, având un conținut foarte redus de cafeină. Denumită și ``alimentul zeilor``, cacaoa a fost pentru o lungă perioadă de timp monedă de schimb în locul aurului (la mayași și azteci). Boabele de cacao crude, raw, conțin peste 300 de compuși chimici diferiți benefici pentru organismul uman. Este cea mai bogată sursă de antioxidanți din lume (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale (cea mai importantă sursă de magneziu organic din lume, 9 g de cacao conțin doza zilnică recomandată de fier, crom, mangan, zinc, cupru), vitamine, triptofan și serotonină triptaminică (substanțe care îmbunătățesc starea de spirit) și acizi grași omega 6.

 

Puțini oameni cunosc beneficiile extraordinare pe care boabele de cacao crude le pot aduce întregului organism. Deoarece cacaoa este comercializată în stare prelucrată (ciocolată) ea nu mai aduce în organism decât 10% din calitățile nutriționale ale celei crude. Spre exemplu unul dintre aminoacizii care abundă în cacaoa raw, triptofanul, este distrus în totalitate la punctul de fierbere. Alt component, feniletilamina (o clasă de substanțe chimice produsă și de organism atunci cand ne îndrăgostim, cu rol important în amplificarea lucidității și a puterii de concentrare) este distrusă în procesul de prăjire a boabelor de cacao. Omega 6 este unul dintre acizi grași foarte benefici, dar care nu poate fi sintetizat de corpul uman, ce se găsește în cacaoa crudă. În cacaoa procesată omega 6 râncezește și poate determina reacții inflamatorii în corp.

 

Singurul aliment în care a fost descoperită anandamida (o endorfină pe care corpul uman o produce după exercițiile fizice, cunoscută și ca ``substanța fericirii``) este cacaoa raw. Cacaoa mai conține și o serie de substanțe chimice care impiedică inflamațiile pereților vaselor sangvine. Fiind o sursă enormă de antioxidanți cacaoa potențează efectele benefice ale plantelor și ciupercilor medicinale. Studiile referitoare la cacao au arătat că rămâne cel mai bun produs natural atunci când vine vorba de pierderea în greutate și energizare. Ca și gust are o afinitate deosebită cu maca, un superaliment consumat în special pentru proprietățile sale afrodisiace.

 

Ingrediente:
100% spartură ecologică de cacao Criollo (Theobroma cacao)

 

Beneficii:
- susține inima și sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic și spiritual fiind denumită de azteci ``sângele inimii``;

- reduce crizele de astm;

- suprimă în mod natural apetitul, ajutând în curele de slăbire;

- protejează AND-ul de leziunile pe care le produc radicalii liberi;

- potențează superalimentele și ciupercile medicinale;

- ajută la curățarea colonului fiind sursă importantă de fibre;

- reduc apariția cariilor dentare.

 

Mod de administrare:
Cacaoa poate fi consumată în diverse combinații în smoothie sau deserturi.

 

Ţară de origine: Peru

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Rawboost | Smart Food. Toate drepturile rezervate.