Ginkgo Biloba 100g

Ginkgo Biloba 100g

Producător: Rawboost Smart Food srl
Cod produs: GINK100
Disponibilitate: 17
20,00 RON ( 13,33 RON/100g )

Fără TVA: 18,35 RON
-+

Ginkgo Biloba este un arbore originar din sud-estul Chinei, fiind unul dintre cei mai vechi de pe planeta noastră și reprezintă ultima ramură existentă a diviziei Ginkophyta. Este o plantă foarte importantă în medicina tradițională chineză, cu diferite propietăți benefice antiinflamator, antioxidant, îmbunătățește fluxul sangvin și întărește vasele de sânge. Frunzele de Ginkgo conțin cantități bogate de compuși fenolici, flavonoizi, terpenoizi și alte substanțe chimice organice. Flavonoidele sunt antioxidanți pe bază de plante care s-au dovedit a proteja nervii, mușchiul inimii si vasele sangvine, iar terpenoidele sunt cunoscute pentru a îmbunătăți fluxul sangvin. Acestea mai conțin și ginkgolid, ajută la diminuarea îngustării arterelor ca urmare a depunerii de colesterol, diminuarea tulburărilor facultăților intelectuale (tulburări de memorie, confuzie, etc.) și a tulburărilor circulatorii venoase.                      

Ginkgo Biloba este o specie bogată in vitamina E și ca urmare, previne problemele de piele cum ar fi cicatrici, vergeturi, acnee, și coșuri. Unele dintre cele mai importante și unice beneficii includ capacitatea de a îmbunătăți memoria, tratează depresia, atenuează durerea, stimulează circulația, reduce tensiunea arterială, protejează sistemul nervos, stimulează sănătatea inimii și previne cancerul.

Alte beneficii:

- are un impact pozitiv asupra persoanelor care suferă de tulburări cognitive, cum ar fi Alzheimer și demență;

- reduce efectele radicalilor liberi în partea esențială a ochilor - cornee, retină și macula;

- are efect anti-coagulare și proprietăți anti-inflamatorii;

- ajută la menținerea întregului corp protejat împotriva bolilor cronice, în special a cancerului și a bolilor de inimă;

- echilibrează toate funcțiile cardiace și reduce fragilitatea capilară;

- protejează epiderma de radicalii liberi, reduce efectul de îmbătrânire și apariția ridurilor;

- îmbunătățește sistemul respirator și tratează bronșita și astmul;

- reduce stresul oxidativ puternic din sistem, purifică sângele și crește fluxul sanguin în creier, oferindu-vă energie instantanee.

Ingrediente100% pudră ecologică de Ginkgo Biloba

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.


Notă: Informațiile prezentate în cadrul acestui site sunt doar pentru scopuri educaționale. Produsele și informațiile prezentate nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală, nu se substituie unei consultații medicale. Întotdeauna ar trebui să vă consultați medicul înainte de a consuma orice produs foarte bogat în nutrienți și de a urma orice sfat vi se oferă pe acest site.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2018