Horny Goat 125g

Cod produs: HGW125
Disponibilitate: 11
27,00 RON ( 21,6 RON/100g )

Fără TVA: 24,77 RON
-+

Horny Goat Weed este atestată încă din anul 5000 î. Hr. Studiile referitoare la Horny Goat, susţinute de o lungă istorie în folosirea plantei în medicina tradiţională chineză, au arătat cu certitudine că aceasta creşte şi susţine o circulaţie sanguină optimă la nivelul organelor genitale, potenţând astfel libidoul. Icariinul, principalul ingredient activ al plantei funcţionează în organism la fel ca ingredientul activ din Viagra, sildenafilul. Acesta inhibă PDE-5 (enzima ce se găseşte în diferite ţesuturi şi mai ales în corpul cavernos şi retină, şi care joacă un rol vital în sistemul cardiovascular) şi creşte nivelul de oxid nitric, aceasta ducând la relaxarea musculaturii netede. Cercetări recente au arătat că icariinul stimulează activitatea osteoblastelor (celule care asigură formarea țesutului osos) fapt ce a dus la folosirea extractului de epimedium în dezvoltarea de medicamente pentru tratamentul osteoporozei. Conţine antioxidanţi, flavonoizi, microelemente, clorofilă şi vitamine din grupa B.

Beneficii pentru sănătate:

- creşte libidoul şi energia corpului;

- creşte rezistenţa la oboseală;

- tratează osteoporoza;

- reduce pierderea de masă osoasă la femeile aflate la menopauză;

- este protector al sistemului cardio-vascular;

- tratament pentru poliomielită;

- tratează cu succes o serie întreagă de boli de piele;

- ajută în cazul disfuncţiilor erectile la bărbaţi şi frigidităţii la femei.

Se recomandă consumul în prima săptămână a sub un gram/zi, crescându-se treptat doza până la 2-5 g pe zi (până la o linguriţă). 

Ingrediente: 100% pudră ecologică din frunze de Horny Goat (Epimedium)

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.


Notă: Informațiile prezentate în cadrul acestui site sunt doar pentru scopuri educaționale. Produsele și informațiile prezentate nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală, nu se substituie unei consultații medicale. Întotdeauna ar trebui să vă consultați medicul înainte de a consuma orice produs foarte bogat în nutrienți și de a urma orice sfat vi se oferă pe acest site.Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2018