Negrese raw vegane

O reţetă delicioasă de negrese, fără gluten, fără zahăr, fără coacere şi foarte uşor de preparat! ‪#‎loveforchocolate‬

200 gr nuci
350 gr curmale (fără sâmburi)
60 gr pudră de cacao criollo (este tipul de cacao de cea mai înaltă calitate, cu cel mai redus conţinut de cofeină)
6 linguri de unt de migdale
2 linguriţe de pudră de vanilie
1 vârf de cuţit de sare (neiodată, preferabil sare de Himalaya)

Metodă de preparare

1. Puneţi nucile într-un robot de bucătărie şi mixaţi, adăugaţi apoi curmalele şi mixaţi până obţineţi o pastă lipicioasă. Adăugaţi şi celelalte ingrediente până obţineţi o compoziţie omogenă.

2. Când amestecul este gata, puneţi-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. (poate fi tavă de chec, o tavă pătrată, dar atenţie să nu fie prea mare, deoarece prăjiturelele vor ieşi prea subţiri) Cu o spatulă, dar e mai uşor să vă folosiţi de mâini, întindeţi uniform această pastă în tavă.

Puneţi în frigider cel puţin 4 ore (ideal ar fi peste noapte) înainte de a devora..ăăă, degusta!

Opţional, puteţi prepara următoarea glazură, cu care se acoperă negresele înainte de a le pune la rece.

175 gr curmale
85 gr nuci caju
180-230 ml apă
4 linguri pudră de cacao criollo

Puneţi toate ingredientele în robotul de bucătărie şi mixaţi. Începeţi cu 180 ml de apă şi în funcţie de consistenţa glazurii mai puteţi adăuga treptat apă, dar nu mai mult de 50 ml peste cei 180 ml iniţiali.

Întindeţi peste compoziţia de negrese şi...aşteptaţi să se răcească!

Dacă nu aveţi răbdare 4 ore, atunci puteţi să puneţi negresele în congelator pentru o oră!

Spuneţi-ne... cât de mult v-au plăcut negresele noastre?

Nu sunt produse în această categorie.

Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2017

Contactează-ne!

Locația noastră

Calea Ploiesti 29, Targoviste Dambovita

0345401455