Mesquite 250g

Cod produs: MES250
Disponibilitate: 15

Mesquite pudră, îndulcitor cu gust de caramel, cu indice glicemic scăzut (25), ce previne și combate anemia. Comandă acum în magazinul nostru online ✓

30,00 RON ( 12 RON/100g )

Fără TVA: 27,52 RON
-+

Ask a question about this product

Pudra de Mesquite este făcută din păstăile uscate ale arborelui de Mesquite. Arborele creşte de-a lungul Americii de Nord în zonele cu climă aridă. Pudra din păstăile de Mesquite are un gust dulce, uşor de alune, şi poate fi utilizată într-o gamă largă de aplicaţii. Pudra de Mesquite are un conținut ridicat de minerale și proteine. Se folosește şi ca înlocuitor, fără gluten, sănătos, pentru făină. Ultimii indieni indigeni americani utilizau păstăile de Mesquite ca o sursă de hrană importantă. Păstăile arborelui de Mesquite sunt uscate şi măcinate transformându-se astfel în făină (Pinole). Această făină este bogată în fibre alimentare (25%) şi proteine (13%). De asemenea, conţine cantităţi importante de calciu, magneziu, potasiu, fier, zinc şi lizină, aminoacizi, şi are un conţinut scăzut de grăsimi (numai 3%). Consumată alături de Maca dă un plus de energie corpului.

Pudra de Mesquite:

- ajută la reducerea stresului și anxietății;

- fiind bogată în fibre previne bolile tractului digestiv și cancerul de colon;

- este indicată diabeticilor deoarece stabilizează nivelul zahărului din sânge (glicemia) datorită tipului de fructoză conținut, nu necesită insulină pentru descompunere;

- este antifungic și previne migrenele;

- susține sistemul osos, imunitar, scade tensiunea arterială, previne și combate anemia.

Pudra de Mesquite are un indice glicemic foarte scăzut (25) astfel că se poate folosi ca îndulcitor pentru smoothie, dulciuri, etc.

Ingrediente: 100% pudră de Mesquite (Prosopis Pollida)

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.


Notă: Informațiile prezentate în cadrul acestui site sunt doar pentru scopuri educaționale. Produsele și informațiile prezentate nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală, nu se substituie unei consultații medicale. Întotdeauna ar trebui să vă consultați medicul înainte de a consuma orice produs foarte bogat în nutrienți și de a urma orice sfat vi se oferă pe acest site.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2019

Contactează-ne!

Locația noastră

Calea Ploiesti 29, Targoviste Dambovita

0345401455