Abonare la newsletter

RETUR SIMPLU IN 14 ZILE

Renunțarea la produsele cumpărate fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (O.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare).

Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achiziției, fără invocarea unui motiv și fără penalități. Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție.  Nu se acceptă pentru returnare produsele care au fost desigilate sau care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri etc.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din contract, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.

Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și sau plății comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare și cele pentru plata on-line vor fi deduse din prețul produsului.

Produsele vor fi returnate numai prin Urgent Cargus, la adresa: Calea Ploiesti 29, 130145, Targoviste, Dambovita tel: 0345 401 455.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la office@rawboost.ro

Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2019

Contactează-ne!

Locația noastră

Calea Ploiesti 29, Targoviste Dambovita

0345401455