Coco Chili 200g

Coco Chili 200g

Producător: Rawboost Smart Food srl
Cod produs: CHCP200
Disponibilitate: 2-3 Days

Coco Chili cipsuri picante de cocos, o gustare exotică cu referințe picante, o ronțăială nepericuloasă care trezește iute sentimente tari. Comandă-le acum din magazinul nostru ✓

34,00 RON ( 17 RON/100g )

Fără TVA: 31,19 RON
-+

Ask a question about this product

Coco Chili, o gustare intensă cu trimiteri exotice și referințe picante, o ronțăială foarte sănătoasă acasă sau la birou.

Fulgii de cocos picanți sunt obținuți din nuci de cocos ecologice îmbrăcate în sirop de cocos și presărate cu pudră de ardei iute pentru îndragostiții de dulce-picant. 

În sanscrită cocotierul poartă denumirea de kalpa vriksha, adică copacul care furnizează toate lucrurile de care are nevoie un om pentru a trăi. Nucile de cocos conțin una dintre cele mai terapeutice substanțe grase din câte există, acizii grași cu catenă medie, cu proprietăți vindecătoare incredibile. Aceștia sunt: acidul caprilic, acidul capric, acidul lauric și acidul miristic. Acești acizi au proprietăți antifungice (în special candida), antivirale și antimicrobiene extraordinare, cel caprilic combătând chiar și drojdiile. Prin consumul de fulgi de cocos se aduc în organism o serie întreaga de substanțe hrănitoare dar și foarte multe fibre ce ajută la digestie și curățarea colonului.

Pe lăngă toate aceste beneficii cocosul este un produs care ajută în curele de slăbire, grăsimea de cocos fiind de cel mai mare ajutor pentru acest deziderat.

Consumați totuși cu atenție fiindcă există riscul să vă placă prea mult. 

Ingrediente: cipsuri de cocos ecologice, sirop ecologic de cocos, pudră ecologică de ardei iute, sare de mare

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.


Notă: Informațiile prezentate în cadrul acestui site sunt doar pentru scopuri educaționale. Produsele și informațiile prezentate nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală, nu se substituie unei consultații medicale. Întotdeauna ar trebui să vă consultați medicul înainte de a consuma orice produs foarte bogat în nutrienți și de a urma orice sfat vi se oferă pe acest site.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2018

Contactează-ne!

Locația noastră

Calea Ploiesti 29, Targoviste Dambovita

0345401455