Blog Categories

Abonare la newsletter

Spirulina și Chlorella

2015-07-18 22:52:49 0 By: John Times Read: 2232
Spirulina și Chlorella

Experții în sănătate pun un tot mai mare accent asupra importanței includerii în alimentația zilnică a plantelor nutritive și cu conținut de clorofilă. De ce? Deoarece toate alimentele acide pe care le consumați în mod regulat, cum ar fi zahărul rafinat, făina albă, carnea, fructele de mare și produsele avicole, cauzează un dezechilibru al pH-ului din corpul nostru. Pentru a contrabalansa acest proces, luați în considerare consumarea de alimente alcaline cum ar fi germenii, legumele verzi, spirulina și chlorellaSpirulina și chlorella sunt adesea denumite ”superalimente” datorită conținutului lor extraordinar de nutrienți, numeroaselor beneficii pentru sănătate, precum și nivelului lor mare de alcalinitate. Dat fiind că acestea cresc în ape extrem de alcaline, sunt considerate alimente foarte alcalinizante. Acestea conțin, de asemenea, multă clorofilă care nu este doar foarte alcalinizantă, ci și extrem de benefică construirii de noi celule sangvine. Ambele plante pot să vă ajute corpul să neutralizeze alimentele acide pe care le mâncați și să crească nivelul pH-ului spre partea alcalină a balanței.

PH echilibrat cu Spirulină și Chlorella

Un echilibru adecvat al pH-ului este crucial pentru sănătatea umană. Scara pH-ului se încadrează între 0, acesta fiind cel mai acid, și 14, acesta fiind cel mai alcalin iar 7 fiind considerat nivelul neutru al pH-ului. În mod ideal, nivelul pH-ului din corpul dvs ar trebui menținut cât de aproape posibil de 7,3. Una dintre strategiile corpului pentru a contracara excesul de acid este de a extrage din oase mineralele alcaline, cum ar fi calciul. Acesta este motivul penru care consumul excesiv de băuturi zaharoase poate cauza epuizarea mineralelor din oase, ducând la pierderea densității masei osoase și la osteoporoză. Cu cât alimentația dvs este mai acidă, cu atât este mai mare riscul de acidoză și cu atât oasele dvs vor deveni mai slabe. Dat fiind că chlorella și spirulina ajută la menținerea unui echilibru sănătos al pH-ului corpului, înseamnă că acestea contribuie și la creșterea masei osoase deoarece corpul dvs nu va mai lua calciul din oase.

Beneficiile asupra sănătății ale spirulinei și chlorellei

Algele Chlorella și Spirulina, ajută, de asemenea, la sporirea funcțiilor metabolice, la îmbunătățirea sistemului imunitar și pot chiar să mărească nivelul de energie. Clorofila conținută în chlorella șispirulină elimină deșeurile din corp curățând sângele, ficatul și rinichii. În plus față de nivelul mare de clorofilă, chlorella și spirulina sunt surse bogate de proteine, vitamine și minerale. Ambele conțin vitamina E și C, beta-caroten și vitamina B. De asemenea, conțin un nivel sănătos de zinc, potasiu, fier , calciu, magnezi și mangan, precum și o abundență de acizi grași esențiali. Proteina găsită în spirulina si chlorella este considerată proteină completă, ceea ce înseamnă că conține toți cei opt aminoacizi esențiali. Proteinele complete sunt rapid absorbite, oferindu-vă o creștere a energiei imediat după consumare. De aceea, aceste două substanțe constituie o sursă extraordinară de proteine pentru atleți și alte persoane care e angajează într-o activitate fizică intensă sau în regimuri riguroase de control al greutății.

Sfaturi de achiziționare

Cumpărați doar spirulină și chlorella organice de calitate pentru a fi siguri că nu consumați cantități mari de metale grele sau chimicale sintetice potențial periculoase.

Comments

Write Comment

Bazat pe OpenCart
Rawboost Smart Food Srl © 2018

Contactează-ne!

Locația noastră

Calea Ploiesti 29, Targoviste Dambovita

0345401455